MobilePay VISA Electron ViaBill Dankort + VISA/Dankort MasterCard VISA

Om Frontbike

Den vigtigste cykeloplevelse - er den næste!

Bici Vida er spansk og betyder "cykling er livet". Det tror vi inderligt på. Frontbike leverer unikke cykeloplevelser! Bag Frontbike står BiciVida - en nordisk distributør af mærkevare cykelkomponenter. BiciVida blev stiftet i 2015 af  John Kronborg Ebsen, vinder af blandt andet KOM Tour De Langkawi 2016, 2 gange KOM Challenge, Taiwan. Tidligere mandskaber: ONE PRO CYCLING UK, Androni Sidermec, CCN, BAKU m.fl. 

 

Filosofien bag Frontbike og BiciVida er at give cykel entusister, med smag for det absolut bedste, en chance for at købe disse uden mange fordyrende mellemled. Med tæt kontakt til producenterne kan Frontbike.dk sourcer de bedste produkter fra producenten, levere dem direkte gennem et partner netværk og samtidigt holde prisen lav og garantere en ærlig service gennem partnerbutikkernes værksteder. På den måde vinder alle. 

 

Kontakt

Ring eller skriv – vi er klar til at skabe din næste cykeloplevelse - og vil meget gerne rådgive dig! Er du ikke tilfreds med et køb – skriv eller ring straks!
Skriv til os på mail@frontbike.dk 

Frontbike er ikke en fysisk butik - det overlader vi til de dygtige partnere vi samarbejder med. Vi leverer også direkte hvis der ikke er en partner i nærheden. Ønsker du at se vores produkter, så ring til os. Vi suser rundt i Danmark eller du kan møde os i Vejle.

 

Med venlig hilsen

Frontbike.dk