MobilePay VISA Electron ViaBill Dankort + VISA/Dankort MasterCard VISA

Gran Fondo Jennum testkørsel af rute

Oprettet d. under Blog

Gran Fondo Jennum testkørsel af rute

Sommerraceren kom på græs

Så blev vejret endelig til sommerraceren! De nye 2017 Black Inc Fifty hjul kom endelig på græs! Flotte, fede og med masser af fart!

Gran Fondo Jennum

Hvad var mere nærliggende end at teste rundstrækningen til Gran Fondo Jennum ved Vejle? Motionsløbet er sæsonåbner og køres den 25. marts. En god rute med start på toppen af Jennumbakken ved Skibet. Små veje, sving og konstante små stigninger. Selvfølgelig er Jennumbakken den hårdeste på ruten, men isoleret set af den ikke hård som eks. Munkebjerg. Men i marts måned er mange bakker hårde og med 1-4 omgange (man vælger imellem 20/40/60/80 km), kan mange få nok at se til.

Rute og højdeprofil

Til højre ser du højdeprofilen for løbet (den mørkegrå del). Løbet starter tæt på toppen af Jennumbakken. Den flader ud, men stiger dog alligevel lidt efter starten. Ruten indeholder reelt kun to hårde sektioner. Efter ca. 15 km. (efter ca. 20 på billedet nedenfor) kommer et stykke op fra Fårup Sø. Det ser ikke ud af noget, men den er lang og har også et par stejlere passager. Den kan godt overraske. Derefter kommer en lidt grim nedkørsel ad Østengård frem mod Jennum til sidst.

Til venstre sommerraceren med de nye 2017 Black Inc Fifty fotograferet på stigningen fra Fårup Sø.

Gran Fondo Jennum på Black Inc

Gran Fondo Jennum højdekort og rute


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar