MobilePay VISA Electron ViaBill Dankort + VISA/Dankort MasterCard VISA

Hvorfor Black inc cykelhjul til din racercykel?

oprettet d. under Blog

Hvorfor Black inc cykelhjul til din racercykel?

Nye hjul har den største effekt på din cykel

En af de bedste opgraderinger du kan foretage på din cykel, er et sæt super gode hjul. Der er mange superhjul på markedet. Hos Frontbike har vi valgt Black Inc. Men hvad gør Black Inc til et af markedets bedste hjul?

 

  • Fælgen er produceret af markedets bedste carbon
  • Egerne er Straightpull Sapim eger i allerhøjeste kvalitet
  • Lejerne er fra Ceramicspeed
  • Samtidigt tør Black Inc give dig 2 års crash forsikring

Styrke ved fælgen på Black Inc

Fælgene er produceret på samme fabrik som producerer Factor og Neil Pryde cykler. Alle 3 mærker er produceret af en unik carbon blanding, som kun de færreste producenter af carbon mestrer at lave. Prisen på den gode carbon er også væsentlig højere end traditionel carbon. Det er også en af årsagerne til, at mange andre producenter af carbon cykler og hjul endnu ikke har taget den dyre i brug. Black Inc gør også meget ud af at hjulene ikke kun ser godt ud udvendigt, de er også renset for produktionsrester inde i fælgen.

Styrke ved egerne på Black Inc

Egerne er straighpull eger fra Sapim. Black Inc bruger 2 forskellige egertykkelser i baghjulet, hvilket bevirker at de er 1% tungere, end hvis der var blevet brugt traditionelle straightpull eger i begge sider. Men til gengæld er de 55% stærkere! Ved siden af det, så er egerhullerne i begge fælge forskudte i forhold til hinanden. Forskydningen skyldes at egerne skiftevis kommer fra hver deres side i navet. Det er ikke meget de er forskudt, men det er nok til, at man undgår knækket i egerne oppe hvor de skues på niplen. Et knæk der medfører en stor svaghed, når hjulet er under maksimal belastning. Men det betyder også, at hjulene ikke kan bygges af en maskine, men er tvunget til at blive bygget i hånden.
Læs mere om Sapim egerne i Black Inc hjul >

Styrke ved lejerne i Black Inc

Lejerne i navene leveres af det Holstebro baserede firma CeramicSpeed, som leverer markedets bedste keramiske lejer. Disse lejer har en levetid på mere end 10 gange længere end traditionelle stål lejer. Samtidig med det, så sparer de dig også for 4-6 watt. De fleste cykelhold på World Touren bruger lejer fra CeramicSpeed! Men med lejer fra CeramicSpeed, er det også vigtigt at vide, at service af deres lejer er vigtigt. For med kugler der er væsentlig hårdere end traditionelle stålkugler, vil de uden fedt langsomt slide lejebanen op. CeramicSpeed råder dig til at smøre lejerne op for hver 1.500-2.500 km, alt efter hvilket vejr du cykler i. Frontbike vil til dit årlige service smøre dine lejer op med specialfedt fra CeramicSpeed.
Læs mere om de keramiske lejer i Black Inc hjul >

2 års crash forsikring og 5 års gratis service

For at give dit tryghed i dit køb, så giver Black Inc dig 2 års crash forsikring på dine hjul. Derudover får du hos Frontbike 5 års gratis service. For køber man kvalitet, så skal det helst forblive kvalitet.

 

Billede af cykel monteret med Black Inc Fifty - bemærk hjulene er i det gamle 2016-design:


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar