MobilePay VISA Electron ViaBill Dankort + VISA/Dankort MasterCard VISA

Black Inc carbon hjul i kombinerede versioner

Oprettet d. under Blog

Black Inc carbon hjul i kombinerede versioner

Som et af de få hjul mærker, har Black Inc valgt også at levere hjulsæt med kombinerede løsninger. Typisk sælges hjulsæt som to ens profiltyper (samme højde på fælgene). Kombinerede løsninger er hvor fælghøjden ikke er den samme på forhjulet som på baghjulet.

Black Inc har valgt at kalde deres combi modeller for ”Combo”. Med Combo har Black Inc 3 modeller der hedder Thirty/Fifty, Fifty/Eighty og Eighty/Disc. Men hvem er det lige der har behov for at køre med 2 forskellige fælghøjder? Hvad er fordelen? Er lir-effekten en vigtig del?

Black Inc Combo Thirty/Fifty (30/50)

En combi model for dig der gerne ønsker lidt profil, men som ikke er så pjattet med hjul der er alt for vindfølsom ved forhjulet.

Ideen er fin hvis du gerne vil være hurtig på stigningerne, men også gerne vil have lidt ”hjælp” på de flade strækninger. Fordelen er også, at du med et Thirty forhjul, nærmest ikke har noget problem med sidevind. Kombinationen med et forhjul næsten uden profil, og et baghjul med en 45-50 mm profil, er ofte set i forbindelse med professionelle cykelløb. Her sker det, at professionelle der har mulighed for at kombinere lav og høj profil, tager denne løsning i brug.

Lir-effekten er her ikke at tage fejl af. For hvis alternativet er et sæt Thirty både for og bag, så får du lidt mere profil og viser også, at du har foretaget et bevist valg.

Black Inc Combo Fifty/Eighty (50/80)

Denne profil fra Black Inc er et godt valg til dig som kører triathlon/ironman og er en forholdsvis let rytter. Eller til dig som bare godt kan lide høj fart på de flade strækninger.

Har du altid skulle vælge imellem et sæt 50 mm for og bag eller 80 mm for og bag, men altid endt med den høje profil, fordi du som tri-rytter, har haft brug for den høje fart på de flade strækninger? Måske er du så endt med, at sidde og kæmpe i sidevinden med at holde din cykel stabil på vejen? Med Balck Incs Combo Fifty/Eighty får du en løsning, hvor du har en høj profil på baghjulet til at give fart og en lav profil på forhjulet til at sørge for stabilitet (mindre vindfølsomme). Stabiliteten er vigtig til de lange tri-stævner, så du ikke kommer ind til skiftet med trætte arme.

Lir effekten er virkelig god i denne combo. Et sæt ren Fifty til triathlon vil bare sætte dig i bås med mange andre atleter. Et sæt Eighty vil betyde, at du måske vil komme til at sidde på en cykel, som du har svær ved at styre. Med Combo modellen får du det hele og beholder en høj lireffekt, der nok skal holde dig til i toppen.

Black Inc Combo Eighty/Disc (80/DISK)

Så er der virkelig sparket døren ind til høj fart. Denne løsning er uden diskussion en fantastisk løsning til dig der kører triathlon/ironman, og som er en lidt robust type. Med robust mener vi en type der godt kan holde cyklen, selvom vinden kan drille. Med denne løsning, skal du ikke være i tvivl om, at du vil mærke en god sidevind. Omvendt vil et pladehjul bagpå og en meget høj profil på forhjulet sikre, at de vil bidrage til at holde din høje fart.

Lir effekten er vist ikke nødvendigt at diskutere. Et hjulsæt som gør, at andre vil stå rundt om din cykel inden starten og diskutere dit set-up… og de vil være grov misundelige :-)

Serviceplan og crash forsikring

Alle Black Incs Combo hjulsæt er en del af Frontbikes 5 års serviceplan. Crash forsikringen gælder for 30, 50 og 80 modeller, men desværre ikke for pladehjul og 3-spoke forhjulet.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar