MobilePay VISA Electron ViaBill Dankort + VISA/Dankort MasterCard VISA

Black Inc carbon hjul med lejer fra CeramicSpeed

oprettet d. under Blog

Black Inc carbon hjul med lejer fra CeramicSpeed

Lige siden starten af 2016 valgte Black Inc at gå fra de traditionelle DT swiss 240 nav til at lave deres eget nav. I samarbejde med det Holstebro baserede firma Ceramicspeed, tilføjede Black Inc nu industriens bedste lejer i hjulene.

 

Samarbejdet kom ikke som en pludselig indskydelse, men som et resultat af, at Black Inc hele tiden har arbejdet mod at leverer hjul, sammensat af de bedste produkter. Ikke kun det bedste carbon eller de stærkeste aluminiumseger fra Sapim, men også med cykelindustriens stærkeste og dermed mest holdbare lejer.

 

Ceramicspeed startede i 2004 med at levere lejer til cykelindustrien. Først med lejer til kranken og pulleyhjul. Sidenhen er det blevet til produkter som lejer til hjul, styrfittings, deres unikke oversize pulleyhjul og meget meget mere. Ceramicspeed har altid været kendt for at levere produkter af højeste kvalitet og produkter der har den fordel, at de sparer dig for nogle vigtige watt. Hemmeligheden ligger i de hårde og ultra glatte kugler. Hårdheden og den glatte yderside betyder, at du vil opleve et sæt hjul med betydeligt mindre friktion end hjul med traditionelle lejer. Samtidig med det får du også kugler, der via den unikke hårdhed har en levetid der er op til 8-10 gange længere end traditionelle hjullejer. En levetid der også er bestemt af, hvor god du er til at vedligeholde dem.

Frontbikes 5 års service plan - også af CeramicSpeed lejer

 

Det er lige præcis med vedligeholdelsen, at Frontbike kommer ind i billedet. Med vores unikke 5 års serviceplan sikrer vi os, at du ikke kun har et sæt gode hjul den dag du modtager hjulene fra os. Du vil også have mulighed for at få vedligeholdt dine lejer de første 5 år uden beregning. For os er det en sikkerhed for, at det vi sælger vil levere en god oplevelse til dig i mange år. Når vi mødes og vedligeholder dine lejer, så har vi også mulighed for vigtig feedback angående vores produkter.

 

Men det er ikke kun i hjulene at lejerne fra Ceramicspeed er blevet brugt. Som noget helt unikt er lejerne i bodyen også blevet udskiftet med de keramiske kugler.

 

Vedligeholdelse af CeramicSpeed lejer

 

Når du har valgt at køre med Black Inc hjul og lejer fra Ceramicspeed, så er det vigtigt at du selv vedligeholder lejerne. En vedligeholdelse der indebærer, at du smører dine lejer op med special fedt fra CeramicSpeed. Får du ikke smurt lejerne op, vil de hårde lejer ødelægge lejebanen, og du vil ikke få det optimale ud af din investering. Så skulle det ske, at du er forhindret i at møde op på vores servicedage, eller bare selv ønsker at vedligeholde dine hjul, så er det vigtigt at du får gjort det løbende. Det vil sige, at du minimum én gang om året får smurt lejerne, men gerne flere gange hvis muligt.

 

Vores erfaring med lejer fra Ceramicspeed

 

Hos Frontbike har vi selv anvendt lejer fra Ceramicspeed de seneste 8-10 år. Vi har oplevet Ceramicspeed lejer, som efter 6-7 år (ca. 50.000 km.) stadig kører som de gjorde den dag vi købte lejerne.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar